[ultimate_heading main_heading=”Accreditatie Nederland” spacer=”image_only” spacer_position=”bottom” spacer_img_width=”100″ spacer_img=”26067|http://smarteducation.be/wp-content/uploads/2018/03/title-underlline.png”][/ultimate_heading]

Komen de opleidingen van SmartEducation in aanmerking voor het Centraal KwaliteitsRegister (CKR) van het KNGF?

Het KNGF hanteert sinds 1/1/2018 nieuwe regels voor scholingen gedoceerd in het buitenland waarvoor geen KNGF-accreditatie voorzien is. Om voor punten in aanmerking te komen moet een scholing geaccrediteerd zijn door een officieel externe instantie:

“Een scholing dient geaccrediteerd te zijn door een zusterorganisatie van het KNGF (lid (ER-)WCPT of voor een register van een beroep dat valt onder Art. 3 of Art. 14 van de Wet BIG. Deze gegevens dienen op het certificaat vermeld te staan.”
Alle opleidingen die worden ingericht door SmartEducation zijn geaccrediteerd door Pro-Q Kine. Pro-Q-Kine wordt rechtstreeks aangestuurd vanuit het Rijksinstituut voor Ziekte en Invaliditeit (RIZIV) en wordt door het KNGF beschouwd als een zusterorganisatie.

“De scholing moet tenminste op post-HBO niveau zijn, voldoende raakvlak hebben/relevant zijn voor de fysiotherapeutische vakuitoefening en geen complementaire methoden en technieken bevatten. Zie het nieuwe BOCK Beleidsdocument Bijlage 6 op blz. 41.”
Al onze opleidingen zijn kwalitatief hoogstaande postacademische opleidingen met nationaal en internationaal gerespecteerde docenten die ‘evidence based physiotherapy’ hoog in het vaandel dragen.

Er worden geen punten voor zelfstudie-uren toegekend. Er worden maximaal 3 punten per dagdeel toegekend, dus 6 punten per cursusdag.
Na aanwezigheid op één van onze scholingen kunt u het bewijs van deelname uploaden van ‘mijn KNGF