SmartEducation wil ook een opleidingsaanbod aanbieden op maat van de nieuwe generatie kinesitherapeuten. Deze opleidingen zijn exclusief toegankelijk voor studenten kinesitherapie en pas afgestudeerden. De inschrijvingsprijs ligt voor deze doelgroep vanzelfsprekend laag, de kwalitatieve lat dan weer (vanzelfsprekend!) hoog!

Want zeg nu zelf, met een diploma Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen onder de arm de arbeidsmarkt op? Dan begint het pas!

We werken rond thema’s en onderwerpen die de jonge studenten kunnen bekoren, aansluitend op het sterke curriculum dat reeds aangeboden wordt door de universiteiten. Verwacht je aan avondvullende opleidingen geleid door ervaren therapeuten uit het werkveld, die graag hun expertise met je delen.

[ultimate_heading main_heading=”Onze Locaties” spacer=”image_only” spacer_position=”bottom” spacer_img_width=”100″ el_class=”es-common-title” spacer_img=”26405|https://smarteducation.be/wp-content/uploads/2018/05/title-underlline.png”][/ultimate_heading]

GENT :

Een carrière in de kinesitherapie, maak een vliegende start!

docent : Prof Ludo Poelaert

dinsdag 20 november – 19-22u

HASSELT:

Shoulder-hip (mal)adaptations in sports : an empirical and practical view

docent : Manu Wemel

dinsdag 27 november – 19-22u

LEUVEN :

Een carrière in de kinesitherapie, maak een vliegende start!

docent : Prof Ludo Poelaert

dinsdag 4 december – 19-22u

[ultimate_heading main_heading=”Onze partners” spacer=”image_only” spacer_position=”bottom” spacer_img_width=”100″ el_class=”es-common-title” spacer_img=”26405|https://smarteducation.be/wp-content/uploads/2018/05/title-underlline.png”][/ultimate_heading][ultimate_carousel slides_on_desk=”4″ slides_on_tabs=”2″ slides_on_mob=”1″ arrows=”off” dots=”off”]
[/ultimate_carousel]