[ultimate_heading main_heading=”SmartUpdates Covid-19″ spacer=”image_only” spacer_position=”bottom” spacer_img_width=”100″ spacer_img=”26067|http://smarteducation.be/wp-content/uploads/2018/03/title-underlline.png”][/ultimate_heading]

Alle SmartUpdates omtrent alles wat met COVID-19 en jouw zorgpraktijk te maken heeft: je leest ze hier!

[ultimate_heading main_heading=”SmartEducation Online Learning” spacer=”image_only” spacer_position=”bottom” spacer_img_width=”100″ spacer_img=”26067|http://smarteducation.be/wp-content/uploads/2018/03/title-underlline.png”][/ultimate_heading]

Blijven bijleren in deze speciale tijden, dat kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Daarom biedt SmartEducation Online Learning gratis educatie aan kinesitherapeuten.

Je kan bovendien alles ook volgen door lid te worden van deze Facebookgroep. Zo ben je als eerste op de hoogte. Stay tuned!

Ontdek hier onze online opleidingen.

Ontdek hier al onze webinars:


Herbekijk hier onze webinars die al afgelopen zijn:

En ontdek hier onze SmartEducation Podcast episodes!

Op de SmartEducation Podcast proberen we telkens opnieuw clinici en onderzoekers aan het woord te laten die een duidelijke visie hebben over de evolutie en tendensen in de musculoskeletale gezondheidszorg. Een makkelijke en snelle hap aan extra kennis en achtergrond, en dus ook een must voor elke gemotiveerde en nieuwsgierige collega!

Beluister onze podcast ook zeker via Spotify, Apple Podcasts of YouTube!
SmartEducation Podcast op SpotifyApple podcast