ABOUTUS

Life long learning is een must in de zorgsector. Met een aanbod van relevante topics gebracht door gerenommeerde sprekers met expertise creëren we een meerwaarde voor zorgverstrekkers die de beste versie van zichzelf willen zijn en blijven. Onze prioriteit is kwalitatieve vorming maximaal toegankelijk te maken voor een groot netwerk. Het verschil maken we doordat we inzetten op beleving en service, gedreven door een team van medewerkers die net iets verder willen gaan. Als organisatie proberen we flexibel in te spelen op de noden en wensen van verschillende doelgroepen.

MEETTHE TEAM

SmartEducation is opgericht door Stijn De Mot en Robbie Billen. Beiden zijn kinesitherapeut en manueel therapeut en staan met de voeten (en handen) in de praktijk als zelfstandige praktijkhouders. Samen “runnen” ze ook de onderneming RunningSmart, een online tool voor blessurepreventie en prestatieverbetering bij lopers.
Passie voor het vak en interesse in bijscholingen lagen aan de basis voor de ontwikkeling van SmartEducation. Het doel is om kwalitatief hoogstaande bijscholingen voor collega’s te organiseren met nationale en internationale docenten die een meerwaarde betekenen voor de dagelijkse praktijk.

Stijn De Mot

Co-founder

Robbie Billen

Co-founder

Melissa Van Ophalvens

Office manager

Margot Wegge

Operation manager

Paulien Dewyngaert

Marketing Officer

Caroline Dauw

Assistant in Education

Marie Roosendaal

Assistant in Education

Lien Schrijvers

Assistant in Education

Nele Lievens

Assistant in Education

Anaïs Speltincx

Assistant in Education

Lieselotte Vandevoorde

Assistant in Education

Carmen Herpels

Assistant in Education

Alessandra Lenhard

Assistant in Education