Hoe inschrijven voor een SmartEducation-opleiding?

 1. Inschrijven kan enkel via onze website SmartEducation.be. Ga naar het overzicht van onze opleidingen en selecteer de cursuspagina naar keuze.
 2. Links onder het kaartje met de locatie van de cursus selecteert u ‘1 ticket‘. Vervolgens klikt u op ‘toevoegen aan winkelwagen‘.
 3. Op de volgende pagina kiest u voor ‘doorgaan met afrekenen’. Vervolgens moet u uw gegevens invullen, een betalingsmethode selecteren en tenslotte de bestelling plaatsen. U heeft de keuze uit 2 betalingsmethodes :
  • via bankoverschrijving
  • via KMO-portefeuille (vanaf 100€)
 4. Ter bevestiging van uw inschrijving ontvangt u een (automatische) email met alle info en betalingsgegevens. Hou in uw mailbox zeker de spam-mail in het oog.
 5. Tenslotte brengt u de betaling in orde :
  • indien u betaalt via bankoverschrijving dient u onmiddellijk het inschrijvingsbedrag over te schrijven naar het rekeningnummer van SmartEducation met vermelding van de GESTRUCTUREERDE MEDEDELING.
  • indien u betaalt via de KMO-portefeuille dient u onmiddellijk  het btw-bedrag van het inschrijvingsbedrag te storten met vermelding van het GESTRUCTUREERDE MEDEDELING en vervolgens de aanvraagprocedure op te starten via de website van de KMO-portefeuille. Alle info in verband met betalen via de KMO-portefeuille kan u vinden via deze pagina.
 6. Na ontvangst van de betaling ontvangt u van ons een betalingsbevestiging.

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.